Onze cultuur

Bij Kruitbosch werken we vanuit een bepaalde overtuiging. We hebben allemaal een passie voor fietsen en zijn gek op sportiviteit. Als je bij ons werkt, is er voldoende gelegenheid om aan je sportieve trekken te komen. We organiseren veel sportactiviteiten, zoals een voetbaltoernooi of een fietstocht. Ook vinden we het belangrijk om iets voor andere mensen te betekenen. Dat uit zich in verschillende maatschappelijke projecten. Maar wat het belangrijkste is, is dat we bij alles wat we doen, de klant centraal stellen. Dat is ons gezamenlijke doel.

Het is erg gezellig om bij Kruitbosch te werken. De sfeer is prettig en de mogelijkheden zijn enorm. Ook activiteiten buiten werktijden zijn er genoeg, zo is de Kruitbosch fietstocht elk jaar weer een uitdaging!

Daniël Yska, Marketingspecialist – Vormgeving & Techniek

De klant centraal stellen: hoe doen we dat? Daarvoor werken we vanuit de kernwaarden betrokkenheid, betrouwbaarheid en dynamiek. Met die waarden in ons achterhoofd zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten, diensten en medewerkers. We zijn toegewijd aan onze klanten, partners en elkaar. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we waarmaken wat we zeggen én dat we een innovatief en vooruitstrevend bedrijf zijn.

Betrokken

Wij vinden het heel belangrijk om betrokken te zijn. We zijn 100% toegewijd aan onze klanten, onze partners en aan elkaar. Niet alleen voeren we ons werk uit, maar we denken ook mee met onze klanten. We zetten dus net een stapje extra.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid betekent voor ons dat we open en integer zijn. Maar ook zorgvuldig en duidelijk. Deze waarden laten we tot uitdrukking komen in onze werkwijze. Wat we zeggen, dóén we ook echt. Intern, richting collega’s, maar ook extern, richting klanten en partners. 

Dynamisch

Kruitbosch is een dynamisch bedrijf. Innovatief, vernieuwend en vooruitstrevend zijn is iets wat we heel belangrijk vinden. Niet alleen als het gaat om onze producten, maar ook als het gaat om onze werkwijze en de ondersteunende diensten die we bieden.

Persoonlijke ontwikkeling

Kruitbosch is een ondernemend bedrijf met een stevige ambitie. De sleutel tot een succesvolle veranderende organisatie ligt bij de mensen die er werken. We dagen daarom onze mensen uit om bij te dragen aan de ambities van onze organisatie. Een krachtige wijze om dit te bereiken is leren en ontwikkelen.

Werknemers mogen zelf voorstellen voor een opleiding doen, maar Kruitbosch organiseert ook verschillende trajecten. bereiken is leren en ontwikkelen.
Eén van de mogelijkheden om dit leren en ontwikkelen concreet te maken is het Beat Your (Kruit)Boss traject, wat in samenwerking met Een Leven Lang Leren Academy (www.ellla.nl) wordt georganiseerd. Dit traject is gefinancierd met subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF).