Logistiek medewerker fulltime (40 uur)

40 uur
MBO
Zwolle

Wij zoeken enthousiaste en flexibele collega’s om ons team uit te bereiden. Het team waarin je komt te werken is een leuk en divers team van collega’s met verschillende leeftijden. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Na een korte inwerkperiode ben je in staat nauwkeurig en zelfstandig te werken.

Wat doet een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van orders door middel van voicepicking. Je bent minimaal 3 tot maximaal 5 avonden per week beschikbaar. Per avond dat je ingepland bent, werk je tot maximaal 23.00 uur. Wanneer het werk eerder klaar is, kun je ook eerder naar huis. Na een korte inwerkperiode ben jij in staat onze klanten de service te bieden waar zij blij van worden! Wat je in ons magazijn ‘pickt’? Fietsonderdelen- en accessoires; denk aan fietsbellen, tassen of wielen. Het team waarin je komt te werken is leuk en divers met collega’s van verschillende leeftijden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je bent vrij in het weekend!;
  • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding, zeker wanneer je op de fiets komt!
  • Darten, tafelvoetbal, fiets- en mountainbiketochten, een voetbaltoernooi, hardlopen, een zomerbarbecue, een kerstborrel… Wij houden van gezelligheid én sportiviteit!

Over Kruitbosch

Kruitbosch is eigenaar van de sterke merken Cortina en Alpina en levert een compleet assortiment fietsonderdelen en –accessoires. Wij zijn een betrokken familiebedrijf en vinden een plezierige werksfeer en persoonlijke benadering heel belangrijk. Wij staan altijd open voor jouw mening en ideeën!

Interesse?

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier of mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl.
Mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra.
038-4661991

Vragen over de vacature?