HR Business partner / P&O adviseur

32-40 uur
HBO
Zwolle

Functieomschrijving

Kruitbosch zoekt tijdelijke versterking van het P&O-team voor de duur van een jaar (i.v.m. zwangerschapsverlof en aanvullende projectwerkzaamheden).

Gedurende de verlofperiode neem je de dagelijkse taken van de huidige P&O adviseur over en ben je verantwoordelijk voor een juiste personeelsadministratie, verwerking van mutaties en de andere processen in de P&O cyclus. Je bewaakt de voortgang van lopende activiteiten en stemt regelmatig af met betrokken leidinggevenden. Hierbij wordt je ondersteund door een P&O medewerker gedurende drie dagen per week. Daarnaast ben je kartrekker van verschillende lopende P&O projecten (o.a. op het gebied van arbeidsvoorwaarden en employer branding/arbeidsmarktcommunicatie). Je legt verantwoording af aan de Manager organisatieontwikkeling.

Gedurende de verlofperiode (mei-augustus) bestaan de werkzaamheden uit:

  • Het op een gestructureerde wijze organiseren van activiteiten voor het wervingsproces; dit zowel via onze eigen kanalen alsook in samenwerking met een werving- en selectiebureau.
  • Het begeleiden bij de uitvoering van het ziekteverzuimbeleid. Je bent vraagbaak voor leidinggevenden van zieke en arbeidsongeschikte medewerkers, coördineert re-integratietrajecten, bewaakt belangrijke momenten en je houdt waar nodig contact met externe partijen.
  • Zorgdragen voor de coördinatie en uitvoer van reguliere P&O processen.
  • Het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers met vragen op P&O gebied. Ook kan het voorkomen dat er casussen ontstaan rond medewerkers die jij, meestal in samenwerking met een leidinggevende, oppakt.

Aanvullende projecttaken:

  • Het zorgdragen voor de voortgang van projecten op het gebied van o.a. Arbeidsvoorwaarden en employer branding/arbeidsmarktcommunicatie, waarbij jouw inhoudelijke inbreng bijdraagt aan de kwaliteit van het eindresultaat.
  • Het (mede) begeleiden van een HBO stagiaire die tot begin juli ook meedraait met diverse projecten.

Functie-eisen

Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding en werkervaring in een vergelijkbare rol. Kennis van employer branding/arbeidsmarktcommunicatie is daarnaast een pré. Je bent in ieder geval beschikbaar tot begin 2021. Gedurende de verlofperiode kan maximaal een periode van twee weken vakantie opgenomen worden.

Persoonskenmerken

Je hebt een no-nonsense manier van doen, je bent flexibel en gedreven. Je bent een aanpakker die zich thuis voelt in een dynamische organisatie met korte lijnen en je kunt goed zelfstandig werken. Je bent gewend snel te schakelen tussen verschillende contactpersonen en weet binnen korte tijd waar verantwoordelijkheden liggen. Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent energiek en raakt niet snel gestresst. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch en abstractievermogen, een nauwkeurige, accurate manier van werken en gevoel voor details. Bovenal ben je een prettige en toegankelijke gesprekspartner voor je collega’s.

Interesse?

Mail je motivatie en CV naar werkenbij@kruitbosch.nl of vul onderstaand formulier in. Vragen over de vacature? Neem contact op met Paulien Reitsma of Gerrita Haanstra 038-4661991.

Solliciteren

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Gerrita Haanstra.
038-4661991

Vragen over de vacature?