Vacatures

In het overzicht zie je al onze openstaande vacatures. Zit jouw vacature er nu niet bij? Schrijf je in voor de vacature alert of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@kruitbosch.nl.

Vacature Alert

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Vul dan het formulier in en je ontvangt een e-mail zodra er een passende vacature open staat.

Vacature Alert

VACATURE ALERT


Onze cultuur

Bij Kruitbosch werken we vanuit een bepaalde overtuiging. We hebben allemaal een passie voor fietsen en zijn gek op sportiviteit. Maar wat het belangrijkste is, is dat we bij alles wat we doen, de klant centraal stellen. Dat is ons gezamenlijke doel.

Als Business Developer staat bij mij de eindklant altijd centraal. Wat zijn haar behoeftes en wensen? Via welke kanalen oriënteert zij zich en waar koopt zij het liefst onze producten? Ik zorg ervoor dat we op diverse momenten in de journey feedback ophalen. Denk aan reviews van onze dealers, customer service en producten. Doel is om processen en producten te optimaliseren, met een super tevreden klant als resultaat!

Jolien Mars, Business Developer