Talentontwikkeling binnen familiebedrijf Kruitbosch

10-12-2019

Dit jaar werd Kruitbosch genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019. Daarom nam collega Robbert-Jan Stals op Instagram de story over van Familiebedrijven Award en gaf een interview over talentontwikkeling binnen het familiebedrijf Kruitbosch. Waarom vindt Kruitbosch dit belangrijk en wat is de "School of Kruitbosch"? 

Robbert-Jan (31) is als Manager Business Development verantwoordelijk voor de verkoop van fietsmerken Alpina en Cortina in Nederland, Duitsland en België. T

Talentontwikkeling is niet een trend binnen Kruitbosch. “Dit toont mijn collega Henk Velthuis door bijna 50 jaar bij ons te werken. Hij krijgt mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen”, vertelt Robbert-Jan. Kruitbosch vindt de ontwikkeling van mensen cruciaal en ziet dit ook als belangrijke asset om in de toekomst succesvol te zijn.

De ‘School of Kruitbosch’ laat zien dat Kruitbosch zelfontwikkeling bij werknemers stimuleert. Hier krijgen alle medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen binnen vakmanschap, meesterschap of organisatieontwikkeling. “Ook ik blijf mijzelf ontwikkelen waardoor ik een relevante bijdrage kan leveren aan het bijzonder maken van fietsen”, vertelt Robbert-Jan.